top of page

mijn verhaal

Over mij

Reeds op de middelbare school kwam het cijfer 9 uit de interessetest bij de bereiding van eten en drinken. Ik twijfelde echter tussen de gastvrijheidssector en de mode. Uiteindelijk koos ik de opleiding detailhandel vanwege het brede werkveld en de veelheid aan branches.
 
Tijdens mijn opleiding aan de streekschool deed ik al veel werkervaring op en na het behalen van mijn diploma ging ik bij slagerij Leenaerts aan de slag. Als eerste “buitenstaander” in dit bekende familiebedrijf leerde ik het vak en mocht ik van eigenaar Louis studeren aan de PIVA in Antwerpen. Ik leerde enorm veel van de gastronomie en kreeg de kans dit in de praktijk te brengen bij mijn werkgever.
 
Na twaalf jaar met veel plezier gewerkt te hebben, koos ik ervoor mij fulltime te wijden aan mijn gezin. Ik miste echter het creatieve bezig zijn en ben voor familie, vrienden en kennissen cateringactiviteiten gaan verzorgen. Mijn grootste hobby liep steeds meer uit de hand en uiteindelijk heb ik besloten mijn eigen bedrijfje te starten.
 
In Monique’s Culinaire Hap geef ik het beste van mijzelf en draag ik de passie voor het mooiste vak dat er bestaat met liefde uit: gastronomisch verwennen

bottom of page